lördag 4 september 2010

HA!

Nu är tjuven fast mina damer och herrar, tro det eller ej men hon gick rakt i fällan och snodde ännu mer pengar av oss so shes dead..
Fortsättning följer ;) Mohahaha
Från England, Hade!

onsdag 1 september 2010

Update

Seriöst, har precis insett varför allt går såå mycket bättre utan praktikanter på gården!
Har nog hittills haft tur och bara fått arbetsvilliga och trevliga jobbare som gör allt så bra dom kan men någon gång ska väll de åxå ta slut för in kommer praktikant nummer 4... Sprang tappert efter henne idag och försökte lite snällt få henne att åtminstonde få något gjort då Sandras lite halvt icke osynliga idiotblickar inte alls fungerade men nä...
Tålamod är en dygd att besitta eller vad säger man.
Här borta pågår det iallafall just nu kreativt detektiv arbete med fällor och allt för att ta fast den jäveln som "lånade" hela Sandras lön och halva min vilket var cirkus 1,5 tusen spänn.
Med ränta på dagarna dom vart borta nu förväntar vi oss att minst få tillbaka 2 tusen var men får nog räkna med att aldrig se de pengarna igen. Måste dock ge en stark tummen upp till Sandra som utövar stor självkontroll och har tro det eller ej ännu inte har flygit på den enda möjliga och hittills misstänkta personen vilket vi kan ha som alias Pucko nr 1. Pucko la vi helt enkelt in i meningen för att ännu en gång kreativt förvilla personen i fråga om vad vi egentligen pratar om, måste säga att ibland har jag mina ljusa stunder ;)
Dock pratar personen i fråga även engelska och förstår inte ett ord svenska så min blogg kreativitet är nog helt bortkastad men vad gör man inte för att få känna sej smart ibland (Y)
Och nu mina kära vänner har jag ännu en gång fått nog med godis efter ca 3 månaders frossande, satt och dreglade över Zac Efron i 17 again då jag kl 11 på kvällen insåg att nu är det nog och drog med min trogna följeslagare ut på en 45 min motionsrunda i mörkret. Var dock lite för intensivt målmedveten och lyckades köra totalt slut på mej själv xP Men hittills hela veckan med spring istället för godis så vi håller tummarna för fortsatt motivation annars får jag ta till Zac med sitt 6 pack när det krisar :P
Avslutar med att ännu en gång skrika ut hur härligt fin min häst är och håller tummarna för att ett moment i livet kanske kommer att ske, måste dock planera lite och fråga runt men kanske, kanske!
Från England, Godnatt!