fredag 14 maj 2010

Mystur i skogen

Hm varför kan inte resten av folket gå ut och festa när jag vill!?
Här har vi ju setat och haft nedräkning för att kunna gå ut och festa men istället sitter jag här i myskläder och har roat mej med att städa hela lägenheten och tvättat, Illa!
Vi får hoppas på förbättring tills imorron, då ska det hända nått om jag så måste offra min egna lägenhet xP
Har haft en riktig mysdag i stallet iallafall med en timmes skritt och jogging tur i sällskap av hanna och kintus. Ofc lyckades sanny ännu en gång att trampa av sej en sko när hon i ett försök till smidighet skulle hoppa undan för en vatten pöl..-.- SUCK! Fan fjärde skon på 2 veckor!
Men förutom det var de helmysigt och till och med så varmt att man inte behövde jacka (Y)!
Och som den äkta dressyrmupp red jag självklart ut i skogen med blankputsade stövlar, sporrar och matchade schabrak med spöet, tyckte jag var duktigt av mej ;)
Nej nu jag ska väll hänga lite tvätt och vara duktig och motstå Hannas försök till att köpa choklad xP
Från vansbro, Hade!

Natt skräckis!

Jag har kommit fram till att det är väldigt roligt att kolla på skräckfilm, inte för att dom är särskilt bra utan för att de är så enkelt att skrämma upp dom man ser med ;) Mohahaha!
Slappade hela kvällen med Hanna och popcorn där jag roade mej med att skrämma livet ur henne och smälla i mej onyttigheter, efteråt blev de självklart att spana på lite hottie videor igen och ha nedräkning tills vi skulle kunna börja festa :P
Duktig som jag var lyckades jag ofc sedan försova mej och missa körlektionen, menmen har man inte kommit i säng förrens 4 på natten tycker åtminstonde jag att de är förståeligt!
Men kanske inte körskole läraren xP
Från Vansbro, Hade!

onsdag 12 maj 2010

Chafför..

Sitter i min ensamhet i orsa, agerar chafför denna kväll åt föräldrarna ;)
Har hittills spenderat kvällen med mys framför avatar med katten, somnat med katten över ansiktet och käkat nuggets från Mcdonalds (Y) Somnade till och med ifrån Greys, då är de ILLA!
Har iallafall även insett vad mycket roligt man skulle kunna göra om man fick ha huset för sej själv några dagar, synd att det bara gällde för några timmar ;)
Nej ska mysa ner mej i soffan med katten igen och kanske sova bort nån timme till :P
Från Orsa, Hade!

Bra början!

Veckan har då åtminstonde börjat bra!
Lite plugg, spaning på hottie videos med Hanna till 2 på natten och godis, chips och godis... Illa xP Men pluggat lite har jag faktiskt hunnit med fast inte i den takt som var tänkt från början men va fan på 2 och en halv vecka borde jag hinna klart de sista, håller vi tummarna för xP
Ska väll fortsätta med svenskan och hoppas på inspiration till en sista motivations kick :P
Från skolan, Hade!

söndag 9 maj 2010

Solen!

Har precis varit kreativ och försökt mej på pluggande i solen, härligt men tyvärr kom inte pluggmotivationen igång för de xP
Har haft en ganska lugn helg som mest spenderats med att sova och vara på pissdåligt humör, men man kan inte vara på topp jämt så nu laddar vi för veckan istället där jag SKA plugga bort minst 3 arbeten om jag så ska låsa in mej!

Från Vansbro, Hade!

torsdag 6 maj 2010

(Y)!

Kan nu titulera mej diplomerad hästskötare, fy fan vilken jävla dag!
Helt säker på kuggning rakt igenom och inget som alls kändes bra men trots motgångar höll sej humöret på topp av de bästa och pannkaka varvat med kladdkaka gjorde ju inte saken sämre direkt;)
Otroligt nog är jag tillochmed så trött att jag inte ens vill ha godis så nu ska jag glo på tv för att fira och lägga mej tidigt! :P
Från Vansbro, godnatt!

onsdag 5 maj 2010

11 timmar kvar..

Seriöst jag kommer svimma snart!
Endast 11 timmar kvar, sjukt nervös håller tummarna att jag klarar alla delprov :S
Dagen spenderades i Stockholm med de bästa och studiebesök hos olika religösa byggnader som minst sagt var annorlunda och måttligt intressant, hade desto roligare i bussen istället med nervöst pluggande varvat med godis och Mcdonalds (Y)
Nej nu måste jag fortsätta trycka in information om foder och hovar!
Från en otroligt nervös Erika, Hade!

tisdag 4 maj 2010

Dra åt helvete!

Fy fan vad jag hatar hästgrejer just nu!!!
Skulle linda, gick skit! Tänkte amen då knoppar jag istället, gick helt åt skogen!
Duktigt att glömma hur man rullar upp en knopp 2 dagar innan hästskötar examen! (Y)
Ska passa på och klaga på sannys jävla broddar åxå medans jag iallafall är igång, som absolut inte ville lossna och slog hål på typ alla fingrar!
Å snälla bli fredag så jag antingen får tröstäta för att det gick skit eller för att det gick bra...
Från Vansbro, Hade....

måndag 3 maj 2010

Plugg, plugg, plugg..

Har tillbringat kvällen med att plugga hästfrågor, blivt deprimerad på hur lite jag verkligen kan och delat en pizza för att peppa upp mej igen(Y)
Dagen började iallafall bra med storvinst på friluftsdagen och 60 spänn i presentkort inkasserad till Oasen vilket kommer resultera i viktuppgång men gratis fika är alltid gott ;)
Tråkade sen ut sanny till döds med att tillbringa nästan en timme på att träna att linda benen med snörning och svära över avtrampade hästskor som hon magiskt trollar bort i hagen -.-
Ger nu upp pluggandet för idag och ser på svenska hollywood fruar (Y)!
Från Vansbro, Hade!

lördag 1 maj 2010

5 dagar kvar!

AA bara fem dagar kvar till hästskötar examen! :S Blir hårdplugg nån stop de närmsta dagarna och ska försöka mej på splitzningen igen, som inte vill göra som jag vill utan bara blir fel hela tiden! Aja kan inte värre än suga eller faila stort så de är bara att bita ihop och få det gjort (Y)
Valborg igår, mindre lyckat men får tas igen vid senare tillfälle hade iallafall trevligt folk som sällskap vilket kompenserade lite^^
Längtar som fan till studentveckan nu, då allt förhoppningsvis ska vara klart och man kan ägna hela veckan åt att ha roligt istället vilket jag defenitivt tänker se till att ha innan jag lämnar detta ställe och de bästa :D
Ska fortsätta med mitt filmmarathon som hittills har bestått av Arn, 10 orsaker att hata dej och American Pie - Beta House. Funderar på om jag ska dregla lite till Twilight eller se ghost.. hm dagens i-lands problem xP
Från Vansbro, Hade!