tisdag 22 juni 2010

Hastings!

Sovmorgon och ledig dag, härligt!
Började bra med att för en gångs skull få känna sej lite fräsch och se lite snygg ut vilket bara det höjde upp dagen avsevärt! Lite vägbeskrivningar senare var det bara att sätta på solglasögonen och bege sej mot Hastings.
Efter lite virrande runt i byarna efter en bensin station lyckades vi mot all förmodan att tanka åxå, vilket enligt mej var riktigt imponerande, och vi lyckades även hitta vägen vi skulle åka på så stort plus till oss! Efter lite poppande i bilen till radion var vi äntligen framme och efter endast en felkörning kunde vi parkera och leta reda på mat som var prio ett. Kina restaurang och en liten förvirrad kines som knappt själv kunde engelska och vi fick in de mest friterade mat jag vart med om, till och med riset var friterat, så blev att pilla bort all frityr smet för att äns känna vad kycklingen smakade xP
Sightseing vid stranden och en hårklippning senare hittade vi äntligen till affärerna och investerade i nike springskor för 200 kr och löparbyxor för 100kr (Y) Hittade även det mest underbara vi någonsin ätit, fick oss smält choklad och jordgubbar att doppa med helt UNDERBART helt enkelt! Lyckades sedan ofc inte hitta till klädaffärerna förrens det var stängningsdax men vi kutade in iaf och fick oss lite grejer men måste tillbaka för att investerade i mer, snygga kläder här eller vad! Blev lite mat/sprit shopping och fick oss stora cider flaskor för runt 60 spänn, klockrent ;)
Hemfärd och efter lite cool manövrering av mej själv stannade vi till och flöratade lite med killarna som jobbar i lokala affären vid oss och sen blev det efterlängtad tacos!
Lite bilder från sandras kamera finns, enjoy!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar