söndag 22 augusti 2010

Such a perfekt day!

Underbara dag!
Nya inridningsponnyn har vart ute på sin andra hack och skötte sej riktigt bra och har på en vecka programmerat in galoppfattningar, serpentiner och att ridas av en ryttare på ryggen, inte illa alls:) Men det som dock är riktigt illa är hur proportionelig jag ser ut på henne, för att måla upp en bild för er hur riktigt liten den ponnyn är kan ni tänka er Grisen och dra bort minst 5 cm... Ja, Erika Lundberg ponnyryttare var det ja xP
Annars har det blivit en total vändning på Anna och nu trivs vi verkligen med jobbet, fick nog när hon efter sin semester totalt förstörde våran lediga dag med att det första hon gör skälla ut oss för att hon inte hittade en martingal, inte ens -hej, hur har ni haft det? klämde hon ur sej.. Samlade då mod med Sandra och satte oss ner och pratade ut om hennes sätt att behandla oss och vi fick riktigt bra respons och hon lyssnade och är nu riktigt trevlig och man kutar inte därifrån så fort man hör henne. Gött!!
Har vart på lite poolparty åxå med en riktig snygging som rik som han var fick oss att lova att han skulle få ta med oss till London till hans lägenhet och gå ut och festa. Kan säga att vi var ju sååå ovilliga att lova det :P Och gissa vad gott folk! På tisdag ska vi ut och parta!
Och då menar ja inte så lame ass som vi har "partat" hittills utan med chafför och trevligt folk som sällskap ska vi demostrera precis hur vi svenska gör när vi partar för det var bara för sorgligt när dom skulle visa oss hur dom shottade... Måste ju få lite ordning på det här ;)
Nej nu blire mys i soffan för gissa vad, imorron blir det shopping och sovmorgon!
Måste dock bara få skrika ut hur satans fin min häst är, SKITFIN!!! sådär då vet ni det åxå :P
Från ett regningt England, Hade!

torsdag 5 augusti 2010

In dame good mood!!

Har precis avslutat mitt sorgliga medlidande med mej själv och har istället bytt ut det till att istället vara pepp som fan!
Hela gården för mej själv imorron med endast en praktikant och de flesta hästar på vila vilket automatiskt innebär mer slöande framför tvn och ledig tid, DET gillar vi !(Y)
Kommer sedan att för 10 dagar framåt ha runt 4 hästar om dagen att få dressyra runt på förutom sanny, häääärligt! Allt som behövdes för att vända den annars allmänna skit dagen till en toppen dag var alltså ett bra dressyr pass på Guy, trevligt folk och jordgubbar med smält choklad att jag inte tänkte på det igår;)
Men har dock kommit fram till att polisen här borta dras till mej då jag blev stoppad idag påväg för att inhandla mina jordgubbar då dom trodde jag var en biltjuv då vi inte hade tvättat bort säljinformationen på framrutan xP Men de trixade jag mej på nervös engelska ur och fick mej även ett solstrålsleende och en vink från snygga killen vi spanar på i lilla butiken i bilen hem sen, ännu en anledning till att den här dagen bara blev bättre :P
Är annars inte alls ett dugg avundsjuk på Sandra som är på ett mysigt hotell och har sovmorgon i flera dagar jag menar vad är väll det mot en gungande trailer och skitiga boxar.....
Nej nu när jag började skriva så positivt ska jag inte börja klaga igen så lika bra jag bara släpper det där ämnet och önskar er en god natt för det ska jag defenitivt ha!
Från England, Hade!

onsdag 4 augusti 2010

Erika Jones dagbok..

Medans sandra är ute och roar sej med albin sitter jag här helt själv i min ensamhet och tycker ruskigt synd om mej själv!
Medans jag iallafall är inne i det ska jag passa på att klaga lite till och mitt totalt obefintliga sociala liv står högst på klagolistan och fick lov att trösta mej med Ben and Jerrys för att det skulle kännas bättre, vilket är ännu mer sorgligt då jag inte ens tycker om glass -.-
Nej nog nu, bara för att du sitter hel isolerad ute på en regning ö helt ensam i en trailer och måste gå upp 5 imorron för att mocka skit ska du inte klaga, I´m living the dream! xP
Kan dock iallafall för att bidra med något positivt informera om att jag ska dressyra med Matrix imorron.. Tjoho! Nej, det hade ingen så där direkt uppiggande effekt på mej så jag gissar att även den informationen inte hade någon positiv verkan på er heller stackare som fått lov att stå ut med att läsa detta så för att inte helt förlora min trogna skara med lojala läsare ska jag lägga in nått mer roligare senare när mitt stora medlidande med mej själv har försvunnit något så när ;)
Nej ska jag vara ärlig så känns det till och med lite meningslöst att lägga in nått hurtigt och glatt Hade! så ni får nöja er med tjipp eller nått annat passande, så från England, Tjipp eller nått..

måndag 2 augusti 2010

Värsta kändis spottern!

Har sett mina drömmars hästlastbil som trust me har ALLT även dusch för hästar. dock kommer dessa kvaliteter med ett pris och är därför inte konstigt att det råkade vara Mark Todd som var ägaren ;)
Gick iallafall upp tjugo över tre för fodring av hästar och drog iväg vid 4 till en tävling som låg typ 3 timmar bort. Kan lungt säga att jag inte är gjord för tidiga mornar men lyckades tack och lov inte försova mej eller annat pinsamt utan fick ta igen förlorad sömn så gott det gick i bussen dit:P Blev genast piggare när vi kommit fram och jag insåg att vi stod bredvid trevliga fransmänn och Mark Todd vilket inte alls var fel och jag och hästägarna stod ivrigt och spanade för att få en skymt av honom och stod inte alls med beundran i blicken och andedräktigt betraktade alla finesser som fanns på hans fler miljons buss xP
Hästarna skötte sej skapligt men var inte på topp så blev inga toppen resultat men alla dagar kan man inte vara bäst och vi hade det ganska roligt endå och fick se riktigt bra ridning av alla stjärnor som var ute och provade sina unghästar. Träffade sedan både Mark Todd och William Fox-Pitt men turligt nog var mina trogna spanare med mej och kunde påpeka det för mej annars hade jag aldrig fattat det xP
Har även haft sovmorgon till kvart i 1 idag så jävla gött! Hämtade sedan nya bilen med Anna och drog ut på premiärtur med sandra för att handla lite nödvändigheter för kvällen alias Ben and Jerrys (Y)
Imorron väntar det jobb igen och ridning på min underbara häst som nu har gett upp pain in the ass stuket och faktiskt har insett vidden av sammarbete, OS här kommer vi!
Från England, Hade!