söndag 22 augusti 2010

Such a perfekt day!

Underbara dag!
Nya inridningsponnyn har vart ute på sin andra hack och skötte sej riktigt bra och har på en vecka programmerat in galoppfattningar, serpentiner och att ridas av en ryttare på ryggen, inte illa alls:) Men det som dock är riktigt illa är hur proportionelig jag ser ut på henne, för att måla upp en bild för er hur riktigt liten den ponnyn är kan ni tänka er Grisen och dra bort minst 5 cm... Ja, Erika Lundberg ponnyryttare var det ja xP
Annars har det blivit en total vändning på Anna och nu trivs vi verkligen med jobbet, fick nog när hon efter sin semester totalt förstörde våran lediga dag med att det första hon gör skälla ut oss för att hon inte hittade en martingal, inte ens -hej, hur har ni haft det? klämde hon ur sej.. Samlade då mod med Sandra och satte oss ner och pratade ut om hennes sätt att behandla oss och vi fick riktigt bra respons och hon lyssnade och är nu riktigt trevlig och man kutar inte därifrån så fort man hör henne. Gött!!
Har vart på lite poolparty åxå med en riktig snygging som rik som han var fick oss att lova att han skulle få ta med oss till London till hans lägenhet och gå ut och festa. Kan säga att vi var ju sååå ovilliga att lova det :P Och gissa vad gott folk! På tisdag ska vi ut och parta!
Och då menar ja inte så lame ass som vi har "partat" hittills utan med chafför och trevligt folk som sällskap ska vi demostrera precis hur vi svenska gör när vi partar för det var bara för sorgligt när dom skulle visa oss hur dom shottade... Måste ju få lite ordning på det här ;)
Nej nu blire mys i soffan för gissa vad, imorron blir det shopping och sovmorgon!
Måste dock bara få skrika ut hur satans fin min häst är, SKITFIN!!! sådär då vet ni det åxå :P
Från ett regningt England, Hade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar