torsdag 25 november 2010

London!

Sitter för mej själv och är lite halvkrasslig efter en toppen helg i London, jag skiter i att jag knappt kan prata det var så totally värt de!
Lyckades hitta orsingarna och efter lite om och men inser vi hur långt bort hostellet ligger och hur hög standarden var men men, säng plats iaf ;) Mjukstartade med att åka in till oxford street för mcdonalds och sömn sen körde vi igång på riktigt! Första fest kvällen började hårt med "jag har aldrig" och sen blev de chinawhite igen där sara och jag sedan skulle försöka hitta hem 4 på natten, insåg förresten då att tunnelbanan inte gick så sent och buss var enda alternativet. Problemet var dock att vi inte riktigt visste var vi skulle, spännande;) 3 timmar senare, flera felturer med bussar och meningslöst väntande på tunnelbana kom vi äntligen hem 7 på morgonen. Är inte de en lyckad fest kväll eller vad!:D
4 timmar senare var det bara att pallra sej upp för att bege sej ut på sightseeing i London.. yey! Big Ben och Tower bridge var målet men måste säga att dagens höjdpunkt dock var nudelstället vi parkerade oss på för lunch;)
Sista dagen blev de shopping för fulla muggar på primark och andra affärer och ett besök på madame tussoudes där vi dreglade över Robert Pattison, Johnny depp mfl om de ändå vore verkliga..;)
Blev utgång igen på kvällen där allt skulle ta slut och väldigt på G kom vi iväg till pizza hut för att äta innan vi skulle dra på puben. Kom vi nå längre? neej..
Blev bjuden på gratis öl av flörtig servitör som svor på att han skulle visa oss den bästa kvällen ever i London om han inte jobbade och för att han slutade så sent gav han mej pengar till en drink istället, betalade 4 pund för pizzan och kom därifrån med 10 pund, ännu en lyckad kväll;)
Men nu är det bara att anpassa sej tillbaka till verkligheten igen och jobba.. suck! Men endast 22 dagar kvar till hemfärd och 10 dagar innan Sanny åker mot sverige:)
See u soon bitches!
(Bilder kommer på facebook!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar