tisdag 29 september 2009

Lycka är..

Lycka är när du ser dej om och ser mej för den jag är..
Lycka är när du ser på mej och alltid lovar att hålla mej kär..
Lycka är när du sluter min hand och lovar att alltid finnas där..
Lyckan är flyktigt och känlsan inom dej du bär, för att sedan ta fram när verkligheten tär..
Lycka är....
// E. AL
- Always belive in who you are -

Count down beginns

Nedräkningen har börjat, tävling till helgen och uppkörningen närmar sej.
Hm borde igentligen fokusera på något helt annat som skulle vart klart för några dagar sen men som helt enkelt är för tråkigt för att finna motivation att slutföra. Matten is still going strong iallafall fast har 2 delar kvar av ett kapitel som ska göras prov på nästa vecka, menmen vi hinner med det åxå.
Nåja mycket att göra, lite med tid. Precis som det ska vara och alltid kommer förbli.

Hade

Intressant upptäckt

Idag gjorde jag en ganska intressant upptäckt, iallafall något jag tyckte var lite intressant xP
Har kommit på att anledningen till min kräsna smak vad gäller killar beror på att manliga skådespelare helt enkelt är för snygga!
Jag menar vem kan mäta sej med dessa som helt enkelt är helt perfekta och såååå snygga så du vet inte vad!
Så där har vi svaret på frågan varför Erika ska gifta sej med Russel Crowe från gladiator, han är helt enkelt för snygg ;)

söndag 27 september 2009

Slut på helgen

Ännu en helg, ännu en stalljour..
Känns inte som att jag gör annat än mockar och pysslar med hästar nu för tiden xP
Red en så underbar sväng på hjärtat igår, fick sällskap av felicia och solis och fast man var utrustad med stigläder runt halsen, säkerhetsväst och en stark tro att åka i backen blev det bara 2 bocksprång då det var så roligt att få galoppera:P <3>
Ge mej pengar nån så jag kan köpa honom!<3

Var ut en sväng igår kväll, tack alla för trevligt sällskap!:D Invigde nya skorna som är så snygga men kanske inga man vandrar runt i xP
En timmes frihet kvar innan stallet och kvällen väntar... Ska bli skönt med en mysig utritt med grisen innan iallafall, ska försöka släpa med mej rambo åxå inte för att han inte vill men sen var det ju det att han plötsligt, mitt i en galopp, får för sej att bada och för att han inte ska bli helt övergiven mitt i skogen måste man stanna och vänta :P
Startlistor ute för hammarö! Exited or what!

Hade

tisdag 22 september 2009

Inte min dag..

Nej detta var inte min dag..
Pluggandet gick åt skogen, har noll motivation känns det som! Tänkte rensa tankarna med en mysig barbacka tur med snygging men så klart var han svullen i ett bakben vid senfästena vilket kändes toppen! Fick stå och dränkte in det med kylgel så förhoppningsvis ska det försvinna, pallar inte att han skulle ha fått något mer skit i nått ben nu. Skulle sen plugga hemma vilket slutade i tv och film.
Känner mej ganska nere just nu skulle behöva MOTIVATION!
Suck, det suger att vara tjej....
En positiv grej iallafall, mina skor kom från skopunkten= <3<3<3>
Måste bara ha nått som passar till dom så kupolen på måndag with the girls ;)
Nej sängen nästa!
Hade

måndag 21 september 2009

Lycka är

Me like träning!
Inte den mening som hörs särskilt ofta hemma hos mej men fick iallafall för mej att gymma vilket var super kul så nu ska det in på schemat igen :D
Morgonen tillbringades med lite "kreativt" skolarbete sen bar det av till stallet och tro mej 1 timme dressyr på hjärtat och jag garanterar att du inte kan gå sedan xP
Käkade sedan pannkaka med Sanna och tog en promenix med rambo, grisen och sanna på optimus som var riktigt facinerad av rambo och kutade efter honom hela turen vare sej det var rakt fram eller in i skogen,haha!
Nej nu blir det sängen nästa!
Hade!

söndag 20 september 2009

Dag 2 av 2

Då var elit omgång 1 officiellt avklarad då!
Grisen fortsatte att vara på strålande humör och men Nans hjälp fick vi till det riktigt bra på framridningen, sen var det bara den lilla detaljen att komma ihåg hur man gjort när man väl kommit in på banan xP
Nej då skit fin var han vi måste bara få träna lite till på den nya tekniken vi kom på på framridningen så kommer det bli 100% :D

5a blev vi iallafall med samma resultat vi haft genom hela helgen 63%, skit bra med tanke på tre stenhårda domare! Laget kom näst sist men positivt tänkande gör om det till tvåa nerifrån ;)
Bra kämpat allihopa!

Nu ska en totalt utmattad ryttare uppsöka sängen och stanna där tills imorron, Tack och Godnatt för denna kväll :)

lördag 19 september 2009

Dag 1 av 2

Dag ett av två avklarad och dagens resultat blev vinst i Lätt aP1 och en 6 placering i FEI inledande!
Super ponny! ska bara lära mej rida lungt till imorron så blir resultatet ännu bättre:)

fredag 18 september 2009

Happy!:D

Kunde inte motstå frestelsen och med extra student rabatt från csn blev det ännu svårare så nu köpte jag den iallafall och passade även på att klicka hem ett par skit snygga skor från skopunkten när jag iallafall var i farten :P

Laddad för imorron iallafall! gick bra att rida även fast de var max 15 min men fin var han så nu är han helt renskrubbad och grejerna skinande blanka så nu ger vi järnet imorron!




nelly.com

Vill ha!!
Seriöst endas 250 då måste man ju passa på :P

torsdag 17 september 2009

Plugg och tårta! :D

hmm måste träna på mina bakkonster, bilden i bakboken ser något annorlunda ut än vad mitt resultat blev xP
Aja får dränka in mästerverket med grädde och jordgubbar så går det nog ner, dom är nog inte så noga får vi hoppas :P
Började som sagt plugga för ungefär 4 timmar och har hittils åtstadkommit ca 2 ord som bara var till för att förbättra den ursprungliga texten som sammanlagt består av 6 rader. Inlämmning på tisdag känns långt bort just nu.
Red snygging idag iallafall som skötte sej riktigt bra och framridningen ute i skogen fungerade toppen så det kör vi på i helgen. Behöver bara släppa efter lite till så det inte blir någon spänning i skolorna annars var han riktigt fin så Erika = happy!!
Såg btw över mitt schema framöver och förutom plugg och inlämningar kommer de senaste helgerna bestå av tävling, stalljour och tävling. Seriöst hästar 24/7 eller vad!
Nej sen måste vi ut och parta eller nått så vi kommer ut från stallet! :D

onsdag 16 september 2009

Back in business!

Då dressyren, eller rättare sagt försök till programträning, gick helt åt skogen i måndags blev det på med hårdhandskarna ute i skogen idag.
hehe, nejdå körde bara ett litet trick som jag kom på i somras att rida rakt fram rakt ut i skogen i dressyr.
Låter kanske väldigt enkelt men det är svårare än det låter. Har man en liten latmask under sej som envisas med att slingra sej som en mask och hänga sej i tygeln och totalt ignorera sina bakben är det en utmärkt övning.
Tog ett tag med lirkande och höjning utav stiglädrerna innan vi fick fatt på allt och näsan äntligen kunde tänka sej att hamna rätt och bakbenen att ta i.
Kan då säga att man var skapligt svettig och slut i precis allt utom armarna som inte gjorde så mycket, jävlar vilken inramning, parering, emot sittning och försiktig framåt drivning som krävdes innan han kunde tänka sej att släppa och lyssna.
Drygpitt! men en väldigt snygg sådan.
Programträning imorron, tänkte exprementera med framridning i skogen som vi hoppas ska fungera lika bra imorron som det gjorde idag:)

Sälen

Seriöst det är fan farligt att hälsa på mormor och morfar!
Sen jag satte foten innanför dörren har jag inte gjort annat än ätit och ätit och ätit och ätit.
Är det inte glass (som jag btw inte änns gillar) är det godis, mat, revbensspjäll eller nått annat. Nu tänker nog dom flesta, varför äter du då?
Men då har dom nog aldrig varit utsatt för någon som min mormor, seriöst känner mej som värsta bad guy om jag inte åtminstonde smakar eller tar lite till av allt hon nu sätter fram eller kommer på att hon har hemma. Och sen måste vi ju ner på byn och fika och träffa folk åxå, minst tusen personer känns det som kommer fram och pratar och massa E on int lik mor sin och Nu har du allt blitt stor. Känns lite som att nu när inte fjället är öppet är den nya sevärdheten Erika Lundberg som är släkt med en tredjedel av sälen och har körkort x)

Suck!....

Tålamod är en dygd jag inte besitter men skulle vara i stort behov utav.....
Fan så irriterande, ville vara klar med det där nu så man slapp tänka på det något mer!
Aja nya tag, seriöst samma misstag nästa gång och jag svär att jag personligen spöar upp mej själv! x)

söndag 13 september 2009

Tävling!

Lite dåligt updaterat jag vet men har man vart nervös och laddat å tränat på ponnysarna hela dagarna så finns det inte mycket ork kvar :P
Red superstjärna nummer 1 igår med lite programträning och efter att ha x antal gåger setat och repiterat endast uppridning, sväng höger och öppna kommer jag på att allt som krävdes var att gena lite i hörnet så blev det plötsligt inga som hellst problem och hela programmet gick super!
Laddad till helgen och eliten!!:D

Hopptävlingen som vi gått och "längtat" efter hela veckan är nu officiellt avklarad!
Insåg igår att när vi hoppade bana med felicia i söndags måste oxrarna som jag var totalt livrädd för legat på minst 1,10 så mitt lilla sammanbrott är nu helt förståeligt eftersom bara idioter hoppar så högt x)
Toppen gick tävlingen iallafall!
Vann 90 även fast jag lite snyggt ramlade av innan vi änns hoppat ett omhoppningshinder men ingen var felfri så en stolt joppe showade och kastade överlägsna blickar åt alla håll när rosseten kommit på plats.
Blev sen värvad till laget i brist på ryttare och red ofc sist med 2 felfria, ingen press alls :P
Rev sista hindret men vi lyckades ta 2a platsen och ännu fler rosseter till en ännu stoltare joppe :P
Nej super dag och super ponny kan man bara summera dagen och hästen som, kommer sakna dej så mycket joppe men hälsa på dej ska jag :) <3<3

måndag 7 september 2009

Peppa peppa!

Jag kan härmed bekänna att jag har blivit en riktig fegis när det kommer till hoppning!
Hoppade 1 m bana igår på bästaste Joppe vilket först blev en total katastrof då jag fullkommligt bröt ihop i tron att om jag fortsatte skulle förstöra honom. Kanske att ta i men just så kändes det när han bara laddar och vill och jag fegar ur.
Men efter långt pepp talk av Felicia tog jag mig samman och fan vad vi hoppade tillslut. Breddade och höjda oxrar, räcken och kombination gick av bara farten och något utav mitt sönderslagna självförtroende kom tillbaka. Joppe var då toppen glad och tröstade och gosade med mulen i håret och pussar över hela ansiktet och var efteråt riktigt mallig över sin hoppinsats och spänstade på lite extra när vi skrittade av :P <3
Efter att ha droppat av honom i Malung sen begav jag mig till orsa med släpet och tillbringade säkert 20 minuter med att fösöka få av det innan jag tillslut fick lov att ringa bonden så han fick hjälpa mig. Klockan var då kvart över åtta så för att inte riskera att åka av vägen blev det att sova över i orsa och spendera lite tid med familjen som jag saknat ordentligt nu.
Åkte klockan 6 från orsa imorse vilket var svinkallt och resulterade i en lång och varm dusch i vansbro och lyckades of course komma försent till första lektionen, men skit samma för jag har hoppat 1m oxrar och lyckats hoppa en hela bana utan att komma fel! ;)

torsdag 3 september 2009

Toppen dag!

Toppen dag är det ända ord som kan beskriva hur denna dag har varit!
Grisen var så jävla fin, seriöst bara helt framåt och skolorna bara flöt på framåt ryser nästan bara jag tänker på det, eliten om två veckor!!
Resterande av dagen flöt bara på och sen gick även joppe helt klockrent, skitfin i dressyren och vart tillslut riktigt fin och avspänd i galoppen så nu är vi laddade för hoppningen imorron!:D
Längtar som fan till morgondagens upplägg iallafall som hittils ser ut som så
1.Hoppning med Joppe

2.God lunch x)
3.Mys med Grisen
4.PARTY!!:D
Nej nu ska jag börja plugga hovlära som igentligen skulle ha pluggats igår oc vart klart idag men skicklig som jag är förflyttade jag det framåt en dag så då är det kanske bäst jag börjar:P

onsdag 2 september 2009

Hmm.

Då har jag till min ponnys stora förskräckelse rakat av ullpälsen, eller kanske inte så extremt men på god väg att bli iallafall och för en gång skull vart det lika på båda sidorna och han såg inte helt förjävlig ut x)
Passade även på att innan hoppa lite med pessoabett denna gång vilket vart så! mycket bättre men fortfarande är vi båda lika stora fegisar när det kommer till att hoppa oxrar, fattar inte riktigt hur jag ska få motivation till att hoppa 1m oxrar som är typ JÄTTE högt och JÄTE brett!
Visserligen Joppe som jag hoppar på men ändå nån måste ju rida åxå x)
Nu har Joppe förresten landat i Vansbro, var jätte duktig på pay and jump så imorron blir det dressyr (!) och sen hoppträning för Nan på fredag :D

Har iallafall beslut mej för att läsa Matte c så nu blir det hårdplugg med matten om jag ska hinna, men eftersom jag just nu sitter med prov imorron klockan är typ 10 på kvällen och jag har inte änns öppnat böckerna så undrar jag igentligen om det kommer lyckas över huvud taget?
Aja ska låta tanken gro lite så kommer nog motivationen så småningom, fast egentligen är det inte motivation jag saknar utan snarare är det viljan att börja som inte riktigt har infunnit sej och som verkar vara spårlöst försvunnen.
Ny dag nya tag!