tisdag 26 oktober 2010

Hoppehäst!

Fy satan vad kallt det har börjat bli här, deprimerande jag vill ha sol och värme istället!
Varför kan inte England vara en paradis ö istället med gassande sol, badstränder och snygga surfare!? Men istället är de kallt, icke existerande solsken och inte fan har jag sett några surfare heller...
Men vi lyckades iallafall hålla värmen ganska bra med hoppning, det är ju inte solsken och badstränder men roligt som fan var det. Sanny lånade Matrix milobett och sen jäklar hoppade vi! Studsade runt som en studsboll med öronen spetsade och sög på hindrerna hoppa mej nästan ur sadeln några gånger och flög över 90 oxrar, haha dressyr hästen ;) Blev sedan ett hård pass på ponnyn Dolly som inte gör mer än nödvändigt men efter lite race till uppvärmning och flitigt använda underskänklar hoppade hon enkelt 90-1m bana och kunde tom hoppa av tidigt vilket är helt otroligt :P Ska nog åka tillbaka till Sverige och anmäla till en hopptävling i vansbro de första jag gör på Sanny, vad tror vi Nan kommer säga om de?;)
Har sedan spenderat kvällen med att se Australia som btw var jätte bra och inte alls skitdålig, Sandra.., och Hugh Jackman gjorde ju bara filmen bättre (Y)
Blir nog att läsa lite en stund och sedan hoppas på att vakna upp utan att riskera köldskador
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar