måndag 10 augusti 2009

Suck..

Jaha det tog mej exakt en timme och 5 minuter att bli totalt omotiverad till att fortsätta plugga, attans måste jobba på att hålla motivationen uppe x)
Tränade för Nina idag vilket gick super, fin var den gule fast han blev jämförd med en märr i humöret då det blev några sura tvärnitar och bakut sparkar.
Var ute och körde med släpet idag, jäkligt svårt då det sticker ut utanför bilen vilket gör en livrädd att köra ner med däckena i diket. Men helskinnad kom vi hem igen trots mitt totalt misslyckade försök till parkering, stod snett över 2 dubbla parkerings fickor... Aja vi skyller helt enkelt på mammas instruktioner då dom faktiskt kunde vart tydligare x)

Gjorde sen ett tappert försök till att plugga men när sen pappa ville spela boule övergavs böckerna direkt och kan stolt meddela att ja totalt krossade allt motstånd! (visserligen bara pappa och emil men ändå!)
Nej tillbax till böckerna! måste få in allt om tjänstevikter, maximilaster, totalvikter, kultryck osv.. Erkänn att man blir trött bara av att läsa det där :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar