söndag 19 juli 2009

Hemma igen.


Jaha då har man vart på dansbands veckan för första gången då, lyckades glömma id kortet i orsa, betalade 30 spänn för en korv och inga särskilt snygga killar fick man tag på heller. Men kul var det även fast vi inledde med den dåligaste förfest ja vart med om, en kille och så vi hmm nja vi drog ganska snabbt :P

Har sen spenderat resten av helgen hos mormor och morfar vilket var riktigt mysigt fast på tok för mycket mat och onyttigheter vilket de måste bli ändring på. Var duktig och körde till sälen och hem igen vilket faktiskt gick riktigt bra! Hoppas bara att trenden håller i sej tills på tisdag, håll tummarna!!

Nej ska ta å släpa min några kilo för överviktiga kropp ut och motionerar min några kilo för tunga ponny som slutar sin semester idag och ska börja med hård träning nu när eliten närmar sej. Hoppningen ska vi åxå finslipa så vi kan komma igång lite seriöst med den åxå men de tar vi när vi är lite mer snygga och smärta just nu kan vi ta lite barbacka ridning i skogen där ingen (som tur är!) ser oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar