fredag 24 juli 2009

Vad gör man..


Ja vad gör man inte...

Åker tillbaka till vansbro på fredag då jag i ett försök till att ha lite seriös hoppning i hagen kom fram till att hela sommaren varit som 2 månader skit träning!
Ingenstanns att rida eller träna och med sådant inspirerande väder har man dessutom känt sej jävligt pepp på att gå ut och köra dressyr i skogen på samma väger ja setat å harvat på i typ 8 års tid!
Ja detta är precis som sanna ett hat inlägg fast i detta fall mot orsa och dom jävla ridvägarna som icke existerar här, skulle de vara så mycket begärt att ha EN platt äng som skulle kunna ridas på istället för alla jävla steniga sumpiga och sluttande ängar som allihop har råkat hamna just i orsa.
Nej i vansbro finns åtminstonde några sandstigar och icke sluttande banor att rida på så vi får helt enkelt flytta oss dit istället där det dessutom finns tränare att rida för vilket det har varit STOR brist på hela sommaren. Ska testa att rida för Nina Jansson i malung nästa vecka. får väll se om hon är nå bra då eller om hennes hatkampanj som hon bedrev mot grisen förut förtfarande existerar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar